top of page

Kiinteistönvälitys FiKS LKV Oy 
Fiksumpi tapa välittää 

Ammattimainen asuinkiinteistöjen myynti ja vuokraus

Lappeenranta. Taipalsaari. Imatra

Helsinki. Espoo. Vantaa

+358 50-50-51-304

 MYYTÄVÄT KOHTEET

Iso Korpilahti 169-48.jpg

Tyylikäs mökki järven rannalla Ruokolahdella

220 000 € 

4h+k

176 m2

Vuonna 2015 valmistunut Honka-hirsimökki Kylliönjärven rannalla Ruokolahdella. Upeaan loma-asuntoon kuuluu neljä huonetta, keittiö ja pesutilat. Lisäksi myös tilava parvi. Mökin olohuone ja keittiö ovat yhtenäistä ja avaraa tilaa, jossa huonekorkeutta on reilusti.

Asunto on varusteluiltaan huippuluokkaa.Talossa on vesikiertoinen lattialämmitys. Olohuoneesta löytyy takka, jonka yhteydessä myös leivinuuni. Asunnossa on Ouman kodin ohjausjärjestelmä, joka lisää asumismukavuutta ja säästää energiaa.

 

Ruuskasenraitti 1-05.jpg

Upea omakotitalo Saimaan äärellä Taipalsaarella

275 000 €

6h + k + s + p

204 m2/174 m2.

Tontti 2663 m2

Rakennusvuosi 2003

Kaksikerroksinen omakotitalo, aivan Saimaan lähettyvillä. Tilavassa talossa on yhteensä kuusi huonetta, keittiö, pesuhuone ja sauna. Talon neljästä makuuhuoneesta yksi on alakerrassa ja kolme yläkerrassa.  

Vehreällä tontilla on omakotitalon lisäksi tilava autotalli. Autotallin yhteydessä on autokatos, jossa tilaa kahdelle autolle. 

Koti sijaitsee kauniilla asuinalueella Taipalsaarella ja Saimaan lähettyvillä. Uimarannat, venesatama ja Taipalsaaren palvelut ovat vain muutaman minuutin matkan päässä. 

Hiiejärventie 37-34.jpg

Vapaa-ajan kiinteistöjen kokonaisuus Savonlinnan Punkaharjulla

420 000 €

Vapaa-ajan kiinteistöjen kokonaisuus Savonlinnan Punkaharjulla. Kokonaisuuteen kuuluu viisi mökkiä, kesärakennus, rantasauna, grillikota, varasto ja urheilukenttä. Tila koostuu kahdesta tontista, joiden yhteenlaskettu pinta-ala on yli 3,5 hehtaaria.

Kaikki viisi mökkiä ovat keskenään samanlaisia. Yhdessä mökissä on pinta-alaa 68 neliötä, joihin lukeutuu kaksi makuuhuonetta, olohuone, keittiö, vessa, pesutilat ja sauna. Mökit ovat pääosin siistissä kunnossa.

Mökkien varustelu on hyvällä muun muassa olohuoneissa on Tulikiven takka. Mökeissä on lisäksi keskuspölynimurit. Mökkien katot ovat uusittu vuonna 2021 ja ulkoseinät maalattu 2015.

VUOKRATTAVAT KOHTEET

LAPPEERANTA (Rauha)

Kiurunkiventie 1

Vuokrataan loma-asuntoa kylpylän ja Saimaan lähellä. 

104 m2 

 

3 makuuhuonetta, 2 wc, sauna, terassi. Takka. 6 henkilöä. Talo sijaitsee ns. ensimmäisessä rivissä lähellä Saimaata. Uimapaikka on myös vieressä. 

Rauha on matkailualue luonnon sylissä. Alueella - vesipuisto, ravintoloita, satama, golf, Angry Birds -puisto, Adrenaline-aktiviteettipuisto

 

https://www.saimaanaarre.com

Vuokra 140 € - 220 €/vrk

kiurunkiventie1.jpg

PALVELUT

AMMATTIMAINEN MYYNTI, VUOKRAUS JA ARVIOINTI

  • talot

  • kerrostalot ja rivitalot

  • loma-asunnot

ASIAKIRJAT

  • kauppakirjat

  • valtakirjat

  • lahjakirjat

  • veroilmoitukset

OTA YHTEYTTÄ!

HALUATKO KESKUSTELLA OMASTA ASIASTASI?

SOITA TAI KIRJOITA VIESTI:

Sähköposti: olga@fiks-lkv.fi

Puhelin: 050 505 13 04 

 

ONKO SINULLA KYSYTTÄVÄÄ?

Tiedot lähetetty. Kiitos!

КОНТАКТЫ
bottom of page